Η Μαθηματική Επιλογή βοηθάει τον μαθητή να αποκτήσει σωστές βάσεις από το γυμνάσιο, να καλύψει τυχόν κενά προηγούμενων ετών στο λύκειο, με σκοπό την επιτυχία του στις πανελλήνιες. Είμαστε δίπλα στο  μαθητή σε ατομικό επίπεδο αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε δυσκολία του, επιβραβεύοντας και ενισχύοντας κάθε προσπάθειά του.

    Πραγματοποιείται διετής προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι μαθητές διδάσκονται παράλληλα με την ύλη της Β΄ Λυκείου και ένα τμήμα ύλης της Γ΄ Λυκείου. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους να αφομοιώσουν την ύλη για τις πανελλήνιες αποφεύγοντας το άγχος και το πανικό. 

    Το φροντιστήριο διοργανώνει  τρεις κύκλους διαγωνισμάτων προγραμματισμένους από την αρχή της σχολικής χρονιάς και επιπλέον συμμετέχει στις εξετάσεις της Ο.Ε.Φ.Ε.(Ομοσπονδία εκπαιδευτικών φροντιστηρίων Ελλάδος), στις οποίες οι μαθητές μας διαγωνίζονται την ίδια μέρα στα ίδια θέματα με μαθητές πολλών φροντιστηρίων σε όλη την Ελλάδα. Η διαδικασία αυτή αποτελεί προσομοίωση πανελληνίων εξετάσεων.

 Σας περιμένουμε στο χώρο μας για μια προσωπική επικοινωνία. 

 

Στηριζόμαστε στα εξής...

 

check mark   Η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους καθηγητές (Σε όλα τα τμήματα διδάσκουν οι καθηγητές της διεύθυνσης).  

check mark  Πλήρης σειρά 56 βιβλίων, συγγραφείς των οποίων είναι οι καθηγητές μας.

check mark  Τα τμήματα είναι αυστηρά ομοιογενή και ολιγομελή.

check mark   Δωρεάν πρόσθετη ενισχυτική διδασκαλία για όσους μαθητές το χρειάζονται ή το ζητήσουν. Εντατικό πρόγραμμα προσωπικής βελτίωσης και σχεδιασμό στόχων για κάθε μαθητή.

check mark   Προγραμματισμένα διαγωνίσματα από την αρχή της σχολικής περιόδου.

check mark   Οι καθηγητές μας συμπληρώνουν φόρμες σχεδιασμού της ύλης με αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

check mark   Συχνή ενημέρωση γονέων για την πορεία και τη πρόοδο του κάθε μαθητή με φύλλα αξιολόγησης .

check mark   Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον – Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας.

check mark   Σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού.

check mark   Οικονομικά Πακέτα μαθημάτων – Δωρεάν εγγραφή.

 

  ...για να κάνουμε τη διαφορά.

 

 

 

ΝΕA

new-clipart Τράπεζα Θεμάτων Β΄Λυκείου

new-clipart ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016

Tα εξεταζόμενα μαθήματα ανά πεδίο:

 

- 1ο επιστημονικό πεδίο (ανθρωπιστικές σπουδές, νομικές): Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Ιστορία, Λατινικά.

 

- 2ο επιστημονικό πεδίο (θετικές και τεχνολογικές επιστήμες): Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία ή Πληροφορική.

 

- 3ο επιστημονικό πεδίο (επιστήμες υγείας): Νεοελληνική Γλώσσα, Φυσική, Χημεία, Βιολογία.

 

- 4ο επιστημονικό πεδίο (επιστήμες οικονομίας, κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες): Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Αρχές Οικονομικής Επιστήμης, Στοιχεία Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

 

- 5ο επιστημονικό πεδίο (παιδαγωγικών επιστημών): Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Αρχές Φυσικών Επιστημών.


 

Βάσεις 2014


Καθορισμός εξεταστέας − διδακτέας ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ ́ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2014−2015.

N

E

A